Ruoka on nautinto, virkistyksen ja elinvoiman lähde. Puhtaat raaka-aineet, seudun ruokakulttuurin vaaliminen ja pienet tuottajat ovat sydäntämme lähellä. Lihat noudamme yksityiseltä pientuottajalta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja juurekset läheisiltä maatiloilta. Myös käyttämämme marjat ja sienet poimitaan läheltä Saimaan alueen luonnosta. Menumme ja keittömme käyttämät raaka-aineet vaihtuvat sesongeittain.
Laadukkaan ja tarkasti valikoidun aamiaisen nautit huvilaasi katettuna tai herkullisena lähiruoka-aamiaisena Hallan Kodassa tarjoiltuna. Kodassamme pääset makumatkalle avotulen loimutessa vierelläsi.
Mikäli kaipaat intiimimpää illalliskokemusta, toimitetaan illallinen myös huvilaasi. Illallisen voit vaihtoehtoisesti nauttia Anttolanhovin ravintolassa Á la carte listalta.
Katso alta kauden huvilamenu.
Hallan huvilamenu on tilattavissa suoraan huvilaan. Menun sisältö vaihtelee sesonkien mukaan.
Alkuruoaksi
Anttolan bruschettat:
Savumuikku, lohi ja munakoiso (L)
Pääruoaksi
Roinilan härän ulkofilettä, punaviinikastiketta ja hanhenrasvavalkosipuliperunoita (L,G)
Talon leipurin leipälajitelma ja Peltolan kirnuvoita (L)
Jälkiruoaksi
Veriappelsiininamelaka, rosmariinimurua ja piimäjäätelöä (L,G)
45€ / hlö
+ Mustajuurikeitto 10€/hlö (L,G)
Alkuruoaksi
Veriappelsiini-mozzarellasalaattia (L,G)
Pääruoaksi
Savustettua Puumalan lohta, tattikreemiä, perunoita ja kasviksia (L,G)
Talon leipurin leipälajitelma ja Peltolan kirnuvoita (L)
Jälkiruoaksi
Kurpitsapiirakkaa ja vanilja creme fraiche (L,G)
45€ / hlö
+ Mustajuurikeitto 10€/hlö (L,G)