Halla | Maut

Maut


 

 

Puhtaita makuja läheltä

Ruoka on nautinto, virkistyksen ja elinvoiman lähde. Puhtaat raaka-aineet, seudun ruokakulttuurin vaaliminen ja pienet tuottajat ovat sydäntämme lähellä. Lihat noudamme yksityiseltä pientuottajalta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja juurekset läheisiltä maatiloilta. Myös käyttämämme marjat ja sienet poimitaan läheltä Saimaan alueen luonnosta. Menumme ja keittömme käyttämät raaka-aineet vaihtuvat sesongeittain.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi parasta lähiruokaa.

Laadukkaan ja tarkasti valikoidun aamiaisen nautit huvilaasi katettuna tai herkullisena lähiruoka-aamiaisena Hallan Kodassa tarjoiltuna. Kodassamme pääset makumatkalle avotulen loimutessa vierelläsi.

Mikäli kaipaat intiimimpää illalliskokemusta, toimitetaan illallinen myös huvilaasi. Illallisen voit vaihtoehtoisesti nauttia Anttolanhovin ravintolassa Á la carte listalta.

Katso alta kauden huvilamenu.

 

Huvilamenu

Hallan huvilamenu on tilattavissa suoraan huvilaan 21.7.2020 alkaen. Menun sisältö vaihtelee – 21.7. alkaen saatavilla on rapujuhlamenu.

Rapujuhlamenu 52 € / hlö + ravut

Alkuruoaksi

Anttolan coctailpalat (graavilohi, hirvitartar ja savumuikku) & kanttarellikeittoa

Ravut (päivän hinta / kpl)
Suosittelemme 8–15 rapua / hlö
Tarjoillaan paahtoleivän, voin ja tillin kera

Pääruoaksi

Hanhenrintaa, jus gras-kastiketta ja naurista
tai
Paistettua kuhaa, uusia perunoita sekä mäti beurre blanc-kastiketta

Jälkiruoaksi

Piimä-pannacottaa ja marjoja