Halla | Maut

Maut


 

 

Puhtaita makuja läheltä

Ruoka on nautinto, virkistyksen ja elinvoiman lähde. Puhtaat raaka-aineet, seudun ruokakulttuurin vaaliminen ja pienet tuottajat ovat sydäntämme lähellä. Lihat noudamme yksityiseltä pientuottajalta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja juurekset läheisiltä maatiloilta. Myös käyttämämme marjat ja sienet poimitaan läheltä Saimaan alueen luonnosta. Menumme ja keittömme käyttämät raaka-aineet vaihtuvat sesongeittain.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi parasta lähiruokaa.

Laadukkaan ja tarkasti valikoidun aamiaisen nautit huvilaasi katettuna tai herkullisena lähiruoka-aamiaisena Hallan Kodassa tarjoiltuna. Kodassamme pääset makumatkalle avotulen loimutessa vierelläsi.

Mikäli kaipaat intiimimpää illalliskokemusta, toimitetaan illallinen myös huvilaasi. Illallisen voit vaihtoehtoisesti nauttia Anttolanhovin ravintolassa Á la carte listalta.

Katso alta kauden huvilamenu.

 

Huvilamenu

Hallan huvilamenu on tilattavissa suoraan huvilaan. Menun sisältö vaihtelee sesonkien mukaan. 

 

Huvilamenu 1

Alkuruoaksi

Anttolan bruschettat:
Savumuikku, lohi ja munakoiso (L)

Pääruoaksi

Roinilan härän ulkofilettä, punaviinikastiketta ja hanhenrasvavalkosipuliperunoita (L,G)
Talon leipurin leipälajitelma ja Peltolan kirnuvoita (L)

Jälkiruoaksi

Veriappelsiininamelaka, rosmariinimurua ja piimäjäätelöä (L,G)

45€ / hlö

+ Mustajuurikeitto 10€/hlö (L,G)

 

Huvilamenu 2

Alkuruoaksi

Veriappelsiini-mozzarellasalaattia (L,G)

Pääruoaksi

Savustettua Puumalan lohta, tattikreemiä, perunoita ja kasviksia (L,G)
Talon leipurin leipälajitelma ja Peltolan kirnuvoita (L)

Jälkiruoaksi

Kurpitsapiirakkaa ja vanilja creme fraiche (L,G)

45€ / hlö

+ Mustajuurikeitto 10€/hlö (L,G)